Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Ψεκασμένοι τελικά οι «ψαγμένοι»;


Μήπως εμείς είμαστε οι αφελείς ή οι ανυποψίαστοι και οι αντιεμβολιαστές είναι ψαγμένοι επαναστάτες και όχι "ψεκασμένοι"; Τελικά ποια είναι τα θέματα αντιπαράθεσης και ποιες είναι οι αντιφάσεις. 

1. Ο ιός είναι μια απλή γρίπη (δεν υπάρχει κίνδυνος και δεν πεθαίνεις από αυτόν). Πλέον δεν το ισχυρίζονται γιατί και οι ίδιοι αρρωσταίνουν και πεθαίνουν. 

2. Ο ιός υπάρχει και είναι κατασκευασμένος στα εργαστήρια. Για ποιον λόγο ; 

  • Μήπως για να μειώσουν τον πληθυσμό της γης; Τότε γιατί οι επιστήμονες και οι κυβερνήσεις να προωθούν τα εμβόλια ή και τα φάρμακα (που έρχονται σε λίγο);
  • Μήπως για να πλουτίσουν οι φαρμακευτικές; Αν ναι τότε  παραδέχονται ότι οι φαρμακευτικές έχουν την λύση που θα την πάρει ο κακόμοιρος λαός για να σωθεί. Και το ερώτημα γιατί αφού υπάρχει λύση, δεν την παίρνουν και οι ίδιοι για να σωθούν. 
  • Μήπως για να μας βάλουν τσιπάκια και να μας ελέγχουν; Δηλαδή τώρα δεν μας ελέγχουν; Τα cookies στις ιστοσελίδες, οι καταναλωτικές και οι πιστωτικές κάρτες δεν ελέγχουν τις καταναλωτικές προτιμήσεις μας; Τα μέσα μαζικής δικτύωσης δεν δείχνουν τι κάνουμε την κάθε στιγμή; Το GPS στο κινητό και το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν δείχνουν ανά πάσα στιγμή που βρισκόμαστε. Δηλαδή η λογική τους είναι ότι οι φαρμακευτικές εταιρίες ή οι Σιωνιστές που κρύβονται πίσω από αυτές, θα ξόδευαν χιλιάδες ευρώ για να τοποθετήσουν σε κάθε εμβόλιο πανάκριβα μικροσκοπικά τσιπάκια για να μας ελέγχουν, ενώ καθημερινά εμείς δίνουμε δωρεάν την συναίνεσή μας για να μας ελέγχουν. Έχει λογική;
  • Μήπως για να μας πεθάνουν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα από τις παρενέργειες των εμβολίων; Δηλαδή για να καταλάβω: κατασκεύασαν έναν ιό που από μόνος του «θερίζει» κόσμο, αλλά αυτοί θέλουν να μας «ξεπαστρέψουν» σε ακόμα μεγαλύτερη κλίμακα, προσποιούμενοι ότι θέλουν να μας προστατεύσουν με τα επικίνδυνα και αναποτελεσματικά τους εμβόλια και  ταυτόχρονα να πλουτίσουν κιόλας. Δηλαδή το 90% των γιατρών και το 70% του πληθυσμού των χωρών που μπόρεσαν και εμβολιάστηκαν, είτε παραπλανήθηκαν σε σχέση με τους αντιεμβολιαστές, που το έψαξαν καλύτερα (ενώ οι εμβολιασμένοι δεν το έψαξαν, αλλά σαν πρόβατα σφαγιάστηκαν), είτε συνωμοτούν εναντίον των αντιεμβολιαστών για να ολοκληρώσουν την καταστροφική τους μανία και να τους αποτελειώσουν. Και μάλιστα για να είναι σίγουροι ότι θα μας καταστρέψουν επέβαλαν τα τεστ που μας βάζουν τον καρκίνο μέσα στα σώματά μας. Δηλαδή αν υπήρχε κάποια αλήθεια γιατί οι επιστήμονες μας προειδοποιούν για τους κινδύνους για την υγεία μας από το κάπνισμα, τα ναρκωτικά την διατροφή, κλπ. Δηλαδή οι ίδιοι οι γιατροί του συστήματος θέλουν να προστατεύσουν την υγεία μας από τις βλαβερές επιπτώσεις του καπνίσματος (και μάλιστα βάζουν και μηνύματα στα κουτιά των τσιγάρων για την επικινδυνότητα του καπνίσματος, και παρ’ όλα αυτά οι άνθρωποι συνεχίζουν να καπνίζουν) και ταυτόχρονα θέλουν να μας πεθάνουν με τα εμβόλια τους
  • Μήπως μου ξεφεύγει κάτι; Είναι ή δεν είναι ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ όλα τα παραπάνω; 

Για να τελειώνουμε. 

  • Ναι σήμερα έχουμε το μοναδικό όπλο που λέγεται εμβόλιο και προστατεύει μερικώς από τον κορωνοϊό. Κανονικά όλοι πρέπει υποχρεωτικά να εμβολιαστούμε για να έχουμε συλλογική ανοσία. Αν σήμερα στην ΜΕΘ νοσηλευόταν 50 – 100 εμβολιασμένοι λόγω κορωνοϊού και οι θάνατοι περιοριζόταν στους 5-10 καθημερινά τότε δεν θα είχαμε κανέναν περιορισμό και δεν θα κινδυνεύαμε όλοι μας από νέες μεταλλάξεις του ιού. 
  • Ναι έγιναν πολλά λάθη στην αντιμετώπιση της πανδημίας και από την πολιτεία αλλά και από τους γιατρούς που δεν γνώριζαν. Φυσικά και είναι απόλυτα δικαιολογημένο κάποιος να φοβάται το οποιοδήποτε καινούργιο. Αλλά υπεύθυνη στάση είναι όλοι μας να ενημερωνόμαστε από έγκυρες πηγές και υπεύθυνη συμπεριφορά είναι να εκφράζουμε την άποψη μας στους ιατρούς που εμπιστευόμαστε και οι γιατροί στην επιστημονική τους κοινότητα. Είναι ένα καθαρά επιστημονικό θέμα και μόνο οι επιστήμονες υγείας δικαιούνται να ενημερώσουν, αφού πριν καταλήξουν σε τεκμηριωμένα συμπεράσματα. Το μεγαλύτερο λάθος της κυβέρνησης είναι να μην τιμωρούν την ανεύθυνη στάση και συμπεριφορά, που θέτει σε κίνδυνο την υγεία συνανθρώπων μας.
  • Η δημιουργική αμφισβήτηση είναι τελείως διαφορετικό πράγμα από την στείρα δυσπιστία απέναντι στο κράτος, τους θεσμούς του, στα ΜΜΕ και απέναντι σε οτιδήποτε ονομάζουν «σύστημα». Ο ανορθολογισμός και η συνωμοσιολογία σίγουρα είναι τα προϊόντα της στείρας δυσπιστίας και αυτό δεν είναι καθόλου υγιές για την κοινωνία μας. Αυτό που χρειάζεται η κοινωνία μας τώρα που πλήττεται από την πανδημία είναι η λογική, ο ορθολογισμός και η νηφάλια σκέψη.
Στεφανίδης Κυριάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου