Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΟΧΙ! Δεν είμαι ελέφαντας Νο2

Συνεχίζει να τρομοκρατεί τους δημότες, να συκοφαντεί, και να προσβάλει την διοίκηση ο εκδότης της εφημερίδας «δημότης» και του site e-delta. Επιμένει παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις των ειδικών να δημοσιεύει ξανά και ξανά το τι είπε ένας επιστήμονας στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου και να επαναλαμβάνει ότι «κανένας δε γνωρίζει τι γίνεται στο εσωτερικό της γης και τι μπορεί να προκύψει ξαφνικά. Κανένας δεν μπορεί να μας ενημερώσει για το πόσα ακόμη χρόνια μπορούν να αντέξουν οι γεωτρήσεις μέσα στη γη». Χωρίς να γνωρίζει και χωρίς να έχει στοιχεία κατηγορεί την διοίκηση για καθυστέρηση. Με χαιρεκακία επισημαίνει ότι το δελτίο τύπου είναι ασύντακτο, αλλά ο ίδιος στην επόμενη πρόταση κάνει παιδαριώδη ορθογραφικά λάθη. Η άποψή μου είναι ότι η εμπάθεια και το μίσος είναι σοβαρή ψυχική ασθένεια που χρήζει αντιμετώπισης από ειδικούς. 

Σε διαφορετικό μήκος κύματος κινήθηκε η αντιπολίτευση. Με επικοινωνιακό – πολιτικό τρόπο, η παράταξη «Θερμαϊκός-Νέα Πορεία» ζήτησε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά, αλλά προς τιμή τους δεν έπεσαν σε τόσο χαμηλό επίπεδο, ώστε να τρομοκρατούν τον κόσμο. Περιορίστηκαν απλά σε αναφορά των γεγονότων και τίποτε παραπάνω. Από την παράταξη «Κοινωνία των Πολιτών», ο κος Παράσχου και ο κος Ζαβέρκος πήγαν επιτόπου στις εγκαταστάσεις του φυσικού αερίου στην Επανομή, ώστε να έχουν ιδία άποψη και με πολύ υπεύθυνο και κομψό τρόπο ζήτησαν έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, με μια λιτή και κομψή επιστολή όπου αναφέρουν «εκφράζουμε την αγωνία μας και ζητούμε τις ανάλογες εγγυήσεις, ότι οι κάτοικοι της περιοχής δεν διατρέχουν κανένα απολύτως κίνδυνο . . .». Συγχαρητήρια λοιπόν στην Αντιπολίτευση. 

Η διοίκηση από την άλλη μεριά ισχυρίζεται ότι εδώ και πολλές μέρες είχε την προφορική διαβεβαίωση από το ΙΓΜΕ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Επίσης αναφέρει ότι μετά την επείγουσα επιστολή της στο ΥΠΕΚΑ προκάλεσε την επίσκεψη του 6μελούς κλιμακίου των ΥΠΕΚΑ ΔΕΠΑ και ΙΓΜΕ στην περιοχή οι οποίοι εξέδωσαν δελτίο τύπου όπου μας διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Έτσι τίθεται θέμα διεξαγωγής έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου. Τέλος στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 23-11-2011 ο Δήμαρχος θα είναι στην διάθεση των δημοτικών συμβούλων για να δώσει οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστεί για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου