Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

Δελτίο τύπου 19/1/2014


Θερμαϊκός 19 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή βράδυ στο καφέ-bar «ΘΕΡΟΣ» στη Περαία, πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση της παράταξης ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ. Στην συνάντηση συμμετείχαν πάνω από 100 φίλοι του κου Στεφανίδη και ανακοινώθηκε επίσημα η συμμετοχή της παράταξης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Ο κος Στεφανίδης στο λόγο του τόνισε ότι: «πάμε πολύ καλά, οργανωνόμαστε και κατεβαίνουμε στις δημοτικές εκλογές. Ζητάμε την ψήφο των δημοτών, γιατί έχουμε να παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη του δήμου μας και το κυριότερο, ότι έχουμε την βούληση να το υλοποιήσουμε, γιατί αποτελεί χρέος μας απέναντι στα παιδιά μας». Επίσης ανέφερε ότι η οικονομική ανάπτυξη του δήμου θα δώσει την δυνατότητα στην δημοτική αρχή να είναι αρωγός στις ανάγκες των πολιτών και ότι με καλύτερη οργάνωση και συντονισμό θα μπορούσε η νέα δημοτική αρχή, από την πρώτη κιόλας μέρα, να αναβαθμίσει την κοινωνική της πολιτική. Τέλος αναφέρθηκε ότι η συγκυρία των πολιτικών εξελίξεων στο δήμο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την παράταξη ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, και ότι αυτό επιβεβαιώνεται από τις δημοσκοπήσεις.
Οι συμμετέχοντες ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι για την νίκη στις δημοτικές εκλογές, γιατί θεωρούν ότι η παράταξη ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ είναι η μοναδική ελπιδοφόρα επιλογή για τους δημότες. Το κύριο σύνθημα της συνάντησης ήταν: «ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΧΘΕΣ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου