Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Δημοτικές εκλογές και ανακοίνωση υποψηφιότητας

Θερμαϊκός 15 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο βράδυ στο εστιατόριο «ΑΙΘΡΙΟΝ» στο Αγγελοχώρι, πραγματοποιήθηκε συνάντηση 50 στενών φίλων του κου Στεφανίδη, απ’ όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. Ο στόχος αυτής της πρωτοβουλίας
ήταν να τους ενημερώσει για τα πολιτικά δεδομένα, όπως διαμορφώνονται στον δήμο μας, κυρίως μετά από την λανθασμένη απόφαση της κυβέρνησης να μη προχωρήσει στην ψήφιση του νέου εκλογικού νόμου για την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο κος Στεφανίδης ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την κατάσταση στο δήμο μας και ανέπτυξε τις προοπτικές που προδιαγράφονται για την τοπική αυτοδιοίκηση. Έθεσε μάλιστα το ερώτημα αν είναι φρόνιμο υπό τις παρούσες συνθήκες να οργανωθεί η παράταξη και να διεκδικήσει την νίκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Αναρωτήθηκε αν οι δημότες θα εκτιμήσουν μια φιλότιμη και ανιδιοτελή προσπάθεια υλοποίησης ενός οράματος, έναντι της φαυλότητας της κενότητας και της ανικανότητας. Αν θα ψηφίσουν με αίσθημα ευθύνης επιλέγοντας το ήθος και καταδικάζοντας την διαφθορά, την αδιαφάνεια και την διαπλοκή.
Δεκάδες φίλοι πήραν τον λόγο και ανέπτυξαν τις απόψεις τους. Όλοι συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητο να δώσουμε μια υγιή επιλογή στους δημότες – μια ελπίδα για δυναμική πορεία ανάπτυξης στο δήμο μας. Προέτρεψαν μάλιστα τον κο Στεφανίδη να τεθεί επικεφαλής του συνδυασμού και να γίνει προσπάθεια για συνεργασία με άλλες υγιείς πολιτικές ομάδες και άτομα, τα οποία θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στον τόπο μας.
Τέθηκαν άμεσοι στόχοι μέχρι τις εορτές και ανανεώθηκε το ραντεβού για τις 11 Ιανουαρίου του 2014.
Καλές γιορτές 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου